高清一区二区三区四区_国产精品aaaa_亚洲精品久久久久久动漫器材一区 _久久综合九色综合欧美98_久久久无码人妻精品无码_成年人精品视频_老司机精品视频在线_波多野结衣家庭教师在线_欧美日韩裸体免费视频_182午夜视频_午夜激情久久久_中文av一区二区三区

您當前所在位置:重慶自考網(wǎng)   /   備考試題   /   

2022年下半年自考00015英語二模擬題及答案(1)

 發(fā)布時間:2022-06-14 17:33                       關(guān)注次數(shù):                      

在自學(xué)考試中,英語二屬于公共課,是大多數(shù)自考專業(yè)必考課程,英語二的成績對于學(xué)士學(xué)位申請也有影響,所以拿下這門課對于自考生來說是非常重要的。小編整理了2022年下半年自考00015英語二模擬題及答案(1),請看下文。

2022年下半年自考00015英語二模擬題(1)

A team from the University of Tokyo just published a new study that says that writing on paper is actually the best for your mind. “Paper is more advanced and useful compared to electronic records because paper contains more one-of-a-kind information for stronger memory recall,” said Professor Kuniyoshi L. Sakai, a neuroscientist at the University of Tokyo and author in the study.

Most people like smartphones or tablets because they seem to make everyday tasks easier, but after gathering 48 volunteers between the ages of 18 and 29 for the study, the researchers found that those who wrote on paper to finish note-taking tasks completed these 25 percent faster than people who used smartphones or tablets. What is the reason? The team said that using paper gave the volunteers more of a chance to write in their own form, while digital devices (數(shù)字設(shè)備) are more consistent (始終如一的).

The researchers divided the volunteers, including college students and office staff, into three groups depending on their memory, preferences for using paper or digital tools, sex and age. Then each volunteer read a conversation that highlighted characters explaining their plans, which mentioned what they wanted to do in two months, their 14 different class times, the deadlines for the characters' homework, and any other things. After using their paper or a device to take notes about this conversation, the volunteers were given an hour break and at ask to keep them from thinking directly about the study. They were then asked a number of questions like “What are the deadlines for the characters’ homework?”

Those who used paper for notetaking took only 11 minutes to jot down their thoughts during the study, while people who used tablets took 14 minutes; smartphone users spent the most time on the task, taking 16 minutes to write down their thoughts. As for the accuracy of the answers, those writing on paper seemed to stand out. This suggested that writing on paper benefited their memory.

1.Why did the volunteers writing on paper finish note-taking tasks faster?

A.Their tasks were less difficult.

B.They took notes without any stops.

C.Their writing styles were consistent.

D.They could write in their unique ways.

2.What were the volunteers required to do in the study?

A.Make up some conversations.

B.Raise questions for each other.

C.Take notes about a conversation.

D.Discuss notes with group members.

3.Why were the volunteers asked to answer questions after a break?

A.To test their memory.

B.To ensure the accuracy.

C.To keep them energetic.

D.To remove their thoughts.

4.What does the underlined phrase “jot down” in the last paragraph probably mean?

A.Leave out.

B.Write down.

C.Break down.

D.Concentrate on.

Companies in New Zealand are working with American creators of some of Hollywood’s most famous creatures to develop animatronic dolphins that look almost the same with their living counterparts.

A robotic dolphin that can nod an answer to a child might sound unappealing. But as marine parks around the world face increasing pressure to abandon exhibitions featuring real whales and dolphins, the creatures provide an appealing alternative, their creators say.

But with a price tag of about NZ$40m (£ 20.8m) per dolphin, the biggest obstacle for the creators of the animatronic creatures is proving to potential clients that the robotic sea creatures will work out to be cheaper in the long run than the real thing.

Li Wang, a business developer for Edge Innovation, the New Zealand-based company making the case for the robots, said they do cost four times more than normal dolphins but would last longer.

Melanie Langlotz, one of the managers behind the project said, the robotic dolphin can’t be distinguished from the real thing. A test audience had been unable to guess the dolphin was not real, she added.

Animal rights advocates also welcomed the change. They hoped robotic dolphins would replace real ones in marine parks worldwide.

In nature, dolphins swim up to 40 miles a day and live in close family groups, but in captivity they were confined to concrete pools filled with chemically treated water and forced to interact with strangers. In the near future, cutting-edge technology might allow us to experience nature without harming it.

5.Why will animatronic dolphins be developed?

A.To attract children.

B.To make a higher profit.

C.To protect real dolphins.

D.To show the advance of technology.

6.What can we know about robotic dolphins according to the text?

A.They look different from the real ones.

B.They are appealing to marine parks as well as children.

C.They would have a shorter lifespan compared to real ones.

D.They would be more expensive but survive longer than real ones.

7.Why does the author mention real dolphins in the last paragraph?

A.To stress the significance of robotic dolphins.

B.To inform us of bad conditions of dolphins in captivity.

C.To clarify why dolphins live better in natural environment.

D.To suggest that we should improve the living conditions of dolphins.

8.What’s the best title for the passage?

A.Dolphins: cute animals to play with

B.Robot dolphins: a costly but worthy alternative

C.Robot dolphins: an attractive and affordable tool

D.Advanced technologies benefit the environment

If you don’t want people to know much about you, you’d better keep your fridge contents secret, according to a British market research document released last week.

Researchers studied the fridges of 400 people in Britain and compared the contents with the owners’ lifestyles. They claim to be able to classify the nation’s people by fridge contents. They say those people can be separated into five categories: nutrition nerds (癡迷者), food -trend chasers (whatever is fashionable), strict mums, fast food fans and restaurant regulars.

Nutrition nerds care much about what they put into their bodies. Their fridges are filled with fruit, vegetables and healthy meat. People in this category tend to be highly organized and usually work as lawyers or accountants (會計). The majority of them are single, but if they have a partner, that person will be similar.

A fridge full of vitamins—enriched juices shows its owner works in media or fashion. They tend not to eat the foods they buy. Known as the food -trend chasers, they just want to be seen buying the latest important things.

A fridge filled with everything from steak to frozen fish suggests the strict mum. Her fridge tends to be filled with every kind of product, except what she herself wants. This fridge shows difficulty in balancing family and work life.

Fast food fans always buy mineral water or soda pop. The nearest they will get to fresh fruit is tomato sauce. Their fridges show someone who works hard and plays hard, and someone who doesn’t like long term planning.

9.What did the researchers find out?

A.People in Britain like to eat out.

B.Most British people don’t eat healthily.

C.There are five types of people in the world.

D.People’s characters can be reflected by their fridge contents.

10.What can you infer about nutrition nerds?

A.They rarely eat meat.

B.They are mostly single.

C.They care about food quality and expenses.

D.Their lives are organized by lawyers or accountants.

11.What do we know about the five types of people?

A.Nutrition nerds are always organized and successful in their jobs.

B.Strict mums care about others in family more than themselves.

C.Food- -trend chasers like to fill their fridges with tasty foods.

D.Fast food fans usually fill their fridges with fresh fruit.

12.What will those who often eat out put in the fridge?

A.Food rich in vitamins.

B.Only something to drink.

C.Fast food with tomato sauce.

D.Food from restaurants.

You may have heard about Amadeus Mozart, a classical composer from the 18th century. But have you ever heard about the Mozart effect?

The Mozart effect first came to be known to the public in 1993. A study published in the journal Science found that children who listened to Mozart’s music, for ten minutes showed a clear improvement in spatial (空間的) reasoning tests than those who listened to other sounds that can help people relax. Another study also examined the long-term effects of Mozart on the brains of kids. A group of 3- to 4-yeard-old kids were given music lessons for six months. After the lessons, the performance of the kids on a spatial reasoning test saw 30 percent improvement as compared to children who undertook other training or no training at all for that long.

As a result of these studies, the popularity of Mozart’s music has grown. Some schools in the US started to play Mozart to children, and it even led the southern state of Georgia to provide babies with free Mozart CDs. And the findings further showed the importance of music in the cognitive development of children.

Now we know the Mozart effect shows playing Mozart benefits brain development. But how does that happen? The classical music pathways in the brain and the neural (神經(jīng)的) trails we use for spatial reasoning are quite alike. When we listen to classical music or learn to play this kind of music, especially Mozart’s music, the spatial pathways in the brain are stimulated (刺激) and prepared for use. This makes the mind more active, leading to more intelligence.

As parents, you do not need to wait until your kid is in primary school to start music lessons. Most children between the age of four and five are ready to start learning the basics of music. Early intervention (干預(yù)) can help your baby grow into a smart adult, besides improving his or her academic performance and life skills.

13.What can we learn about children listening to Mozart’s music?

A.They show great interest in creating music.

B.They could perform spatial tasks better.

C.They find his music difficult to understand.

D.They could hold their attention much longer.

14.The author introduces the Mozart effect mainly by ________.

A.explaining data

B.stating arguments

C.providing research results

D.a(chǎn)nalyzing experts’ words

15.Why is classical music beneficial to brain development?

A.It makes the mind calm and clear.

B.It fixed some damage to neural trails.

C.It helps awaken some hidden memories.

D.It causes the brain’s spatial pathways to start to work.

16.What are parents advised to do to help their children be smart adults?

A.Train children to form good learning habits.

B.Develop an interest in music themselves.

C.Perform music with children as much as possible.

D.Get children to start music lessons early on.

2022年下半年自考00015英語二模擬題(1)參考答案

1.D

2.C

3.A

4.B

【分析】

這是一篇說明文。文章闡述了東京大學(xué)一個研究小組發(fā)布了一項新研究,他們通過實驗證明:比起使用數(shù)字設(shè)備,在紙上寫作實際上對大腦最有益。

1.細節(jié)理解題。根據(jù)第二段中“The team said that using paper gave the volunteers more of a chance to write in their own form, while digital devices are more consistent”(研究小組表示,使用紙張讓志愿者有更多的機會以自己的形式書寫,而數(shù)字設(shè)備的書寫形式則始終如一。)可知,志愿者們在紙上寫的更快是因為他們可以用自己的方式。所以“They could write in their unique ways.”(他們可以用自己獨特的方式寫作。)符合題意。故選D項。

2.細節(jié)理解題。根據(jù)第三段中“After using their paper or a device to take notes about this conversation, the volunteers were given an hour break and at ask to keep them from thinking directly about the study. ”(在用他們的紙或設(shè)備記錄下這段對話后,志愿者們被要求休息一小時,以防止他們直接想到這項研究。)可知,志愿者們被要求記錄下一段對話。所以“Take notes about a conversation.”(對談話做記錄。)符合題意。故選C項。

3.細節(jié)理解題。根據(jù)最后一段“Those who used paper for notetaking took only 11 minutes to jot down their thoughts during the study, while people who used tablets took 14 minutes; smartphone users spent the most time on the task, taking 16 minutes to write down their thoughts. As for the accuracy of the answers, those writing on paper seemed to stand out. This suggested that writing on paper benefited their memory. ”(在研究過程中,用紙做筆記的人只花了11分鐘記下自己的想法,而用平板電腦的人花了14分鐘;智能手機用戶花在這項任務(wù)上的時間最多,他們花16分鐘寫下自己的想法。至于答案的準確性,那些寫在紙上的答案似乎很突出。這表明在紙上寫字有助于他們的記憶力。)可知,在紙上寫下后,記憶是最深刻的;因此志愿者們被要求休息一個小時之后,才開始回答問題的目的就是為了檢測他們的記憶力。所以“To test their memory.”(為了測試他們的記憶力。)符合題意。故選A項。

4.詞義猜測題。根據(jù)最后一段中“smartphone users spent the most time on the task, taking 16 minutes to write down their thoughts.”(智能手機用戶花在這項任務(wù)上的時間最多,他們花16分鐘寫下自己的想法。)可知,句中的write down就等同于劃線短語jot down ,意為“寫下”。故選B項。

5.C

6.D

7.A

8.B

【分析】

本文是一篇說明文。文章介紹了新西蘭的企業(yè)家開發(fā)了一款機器海豚,這種“新型”海豚的出現(xiàn)將為世界各地的海洋館提供了一種新的選擇。

5.細節(jié)理解題。通過文章第二段“But as marine parks around the world face increasing pressure to abandon exhibitions featuring real whales and dolphins, the creatures provide an appealing alternative, their creators say(他們的創(chuàng)造者說道,但是因為全世界的海洋公園面臨著越來越大的壓力,想要放棄以真正的鯨和海豚為特色的展覽。剛好這種機器海豚就提供了一個誘人的選擇)”可知,電子海豚的發(fā)明是為了保護真正的海豚。故選C。

6.推理判斷題。通過文章第三段“But with a price tag of about NZ$40m (£20.8m) per dolphin, the biggest obstacle for the creators of the animatronic creatures is proving to potential clients that the robotic sea creatures will work out to be cheaper in the long run than the real thing(因為每一只電子海豚的價格是NZ$40m (£20.8m),所以電子海豚的創(chuàng)造者面臨的最大的障礙就是告訴潛在的客戶,這種電子生物雖然價格比價高,但是從長遠來看的話,它比真生物要便宜些)”可推知,它們的價格較高但使用時間也較長。故選D項。

7.推理判斷題。通過文章最后一段“In nature, dolphins swim up to 40 miles a day and live in close family groups, but in captivity they were confined to concrete pools filled with chemically treated water and forced to interact with strangers(在自然界中,海豚能每天游40英里并且與家人住在一起。但是在圈養(yǎng)中,它們限制在混凝土游泳池中,池里全是充滿化學(xué)物質(zhì)的水,它們被迫與陌生人交流)”可知,此處對真實海豚的描寫,進一步表明發(fā)明機器海豚的重要性。故選A項。

8.主旨大意題。通過文章整體閱讀,可知文章介紹了新西蘭的企業(yè)家開發(fā)了一款機器海豚,這種“新型”海豚的出現(xiàn)將為世界各地的海洋館提供了一種新的選擇。B項“電子海豚:雖然貴,但卻是值得的選擇”符合文章標題。故選B。

9.D

10.B

11.B

12.B

【分析】

本文是說明文。文章講述一項調(diào)查顯示家里的冰箱里存放的東西反映人的性格。按照英國的這項調(diào)查可以把人分成五類,一是營養(yǎng)書呆型,二是食物時尚型,三是嚴格媽媽型,四是快餐狂熱分子型,五是餐館的常客型。文中分別闡述了他們各自儲存的東西種類和性格。

9.細節(jié)理解題。根據(jù)第一段內(nèi)容“If you don’t want people to know much about you, you’d better keep your fridge contents secret, according to a British market research document released last week.(根據(jù)上周發(fā)布的一份英國市場研究文件,如果你不想讓別人了解你,最好對你冰箱里的東西保密。)”和第二段的“Researchers studied the fridges of 400 people in Britain and compared the contents with the owners’ lifestyles. They claim to be able to classify the nation’s people by fridge contents.( 研究人員研究了英國400人的冰箱,并將其所容納的東西與主人的生活方式進行了比較。他們聲稱能夠根據(jù)冰箱里裝的東西對這個國家的人進行分類)”可知,研究人員發(fā)現(xiàn)人們的性格可以反映在他們的冰箱里的東西上。故選D項。

10.推理判斷題。根據(jù)第三段的“The majority of them are single, but if they have a partner, that person will be similar.( 他們中的大多數(shù)都是單身,但如果他們有伴侶,那個人有人會很相似。)”可知,營養(yǎng)書呆型的人大部分都是單身。故選B項。

11.推理判斷題。根據(jù)第五段的“A fridge filled with everything from steak to frozen fish suggests the strict mum. Her fridge tends to be filled with every kind of product, except what she herself wants.( 冰箱里塞滿了從牛排到冷凍魚等所有的東西,這表明她是一位嚴格的母親。她的冰箱里往往裝滿了各種各樣的產(chǎn)品,除了她自己想要的東西。)”可推斷,嚴格媽媽型比起關(guān)心自己更關(guān)心家庭成員。故選B項。

12.細節(jié)理解題。根據(jù)最后一段的“Fast food fans always buy mineral water or soda pop. The nearest they will get to fresh fruit is tomato sauce.( 愛吃快餐的人總是買礦泉水或蘇打水。他們能找到的最接近新鮮水果是番茄醬。)”可知,那些經(jīng)常在外面吃飯的人冰箱里僅有一些喝的。故選B項。

13.B

14.C

15.D

16.D

【分析】

這是一篇說明文。主要介紹了莫扎特效應(yīng)有利于孩子大腦的發(fā)育。

13.細節(jié)理解題。根據(jù)第二段中“A study published in the journal Science found that children who listened to Mozart’s music, for ten minutes showed a clear improvement in spatial (空間的) reasoning tests than those who listened to other sounds that can help people relax. (發(fā)表在《科學(xué)》雜志上的一項研究發(fā)現(xiàn),在空間推理測試中,聽莫扎特音樂10分鐘的兒童比聽其他有助于放松的音樂的兒童表現(xiàn)出明顯的提高。)”可知,兒童聽莫扎特的音樂,他們可以更好地執(zhí)行空間任務(wù)。故選B項。

14.推理判斷題。根據(jù)第二段中“A group of 3- to 4-yeard-old kids were given music lessons for six months. After the lessons, the performance of the kids on a spatial reasoning test saw 30 percent improvement as compared to children who undertook other training or no training at all for that long.(一組3到4歲的孩子上了6個月的音樂課。上完課后,這些孩子在空間推理測試中的表現(xiàn),與長期接受其他訓(xùn)練或不接受任何訓(xùn)練的孩子相比,提高了30%。)”可知,作者主要通過提供研究結(jié)果介紹莫扎特效應(yīng)。故選C項。

15.細節(jié)理解題。根據(jù)第四段中“When we listen to classical music or learn to play this kind of music, especially Mozart’s music, the spatial pathways in the brain are stimulated (刺激) and prepared for use. This makes the mind more active, leading to more intelligence.(當我們聽古典音樂或?qū)W習(xí)演奏這類音樂,特別是莫扎特的音樂時,大腦中的空間路徑被刺激并準備使用。這會使大腦更活躍,從而提高智力。)”可知,因為古典音樂能導(dǎo)致大腦的空間路徑開始工作,所以它對大腦發(fā)育有益。故選D項。

16.推理判斷題。根據(jù)最后一段“As parents, you do not need to wait until your kid is in primary school to start music lessons. Most children between the age of four and five are ready to start learning the basics of music. Early intervention (干預(yù)) can help your baby grow into a smart adult, besides improving his or her academic performance and life skills. (作為父母,你不需要等到你的孩子上小學(xué)才開始上音樂課。大多數(shù)4到5歲的孩子已經(jīng)準備好開始學(xué)習(xí)基本的音樂知識了。早期干預(yù)可以幫助你的寶寶成長為一個聰明的成年人,除了提高他或她的學(xué)習(xí)成績和生活技能。)”可知,父母應(yīng)該讓孩子們盡早開始上音樂課來幫助孩子成為聰明的成年人。故選D項。

以上就是有關(guān)“2022年下半年自考00015英語二模擬題及答案(1)”的全部內(nèi)容了,希望能幫助各位自考生順利通過考試,加油!


預(yù)報名
免费看一级视频| 亚洲成人7777| 欧美一区二区.| 国产精品一区二区3区| 经典三级在线视频| 粉色视频免费看| 男人天堂视频网| 欧美激情三级免费| 99热这里只有精品99| 午夜免费久久久久| 夜夜躁日日躁狠狠久久av| 亚洲国产精品999| 日日摸日日碰夜夜爽av| 久久久www| 91精品国产一区二区三区蜜臀| 色女人综合av| 国产女18毛片多18精品| 久久蜜桃av一区二区天堂| 日韩欧美亚洲国产另类| 国精产品99永久一区一区| 国产对白videos麻豆高潮| 日韩亚洲欧美一区| 波多野结衣乳巨码无在线| 精一区二区三区| 欧美成人dvd在线视频| 中文一区在线播放| 成人在线视频免费播放| 久热在线中文字幕色999舞| 丰满人妻老熟妇伦人精品| 中文字幕精品—区二区| 中国毛片在线观看| 色综合久久中文字幕| 久久亚洲高清| 久久电影网站中文字幕| 九色91av视频| 亚洲国产精品无码观看久久| 最新中文字幕在线观看视频| 欧美日韩在线视频首页| 116极品美女午夜一级| 亚洲国产高清不卡| 国产精品日韩一区二区 | 在线看日韩欧美| 中文字幕欧美人妻精品| 国产精品九九九| 97国产精品久久久| 这里只有精品视频| 中文成人无字幕乱码精品区| 亚洲成人在线观看视频| 国产亚洲精品网站| 色呦呦中文字幕| 日韩欧美国产系列| 日本丰满少妇黄大片在线观看| 一级黄色片网站| 欧洲成人免费视频| 国产五月天婷婷| 一本一道久久a久久精品逆3p| 国产在线视频你懂的| 亚洲视频777| 男人天堂资源网| 午夜久久电影网| 欧美日韩精品在线一区二区| 久久久精品天堂| 亚洲精品视频一区二区三区| 久久久久女人精品毛片九一| 亚洲午夜羞羞片| 久久精品国产一区二区三区不卡| www.久久久久久久久久| 国产欧美精品一区二区| 中文字幕一区二区三区波野结| 国内精品久久久久久中文字幕| 老司机午夜精品视频| 99久久久无码国产精品6| 中文字幕日韩在线视频| 国产精品888| 911福利视频| 在线观看亚洲区| 日韩污视频在线观看| 中日韩午夜理伦电影免费| 久久综合久久鬼| 色777狠狠综合秋免鲁丝| 久久久久久久久久综合 | 久久精品一二三区| 日韩精品一区二区亚洲av| 日韩三级视频在线观看| 日本午夜在线观看| 久久综合久久88| av大片免费观看| 97av视频在线| 国产a精品视频| 日本一本在线视频| 国产精品夜间视频香蕉| 亚洲.国产.中文慕字在线| 精品小视频在线观看| 亚洲精品tv久久久久久久久| 久久综合色天天久久综合图片| 日韩欧美在线一区二区| xfplay精品久久| 日本福利视频在线观看| 激情成人中文字幕| 国产精品嫩草av| 一区二区三区在线观看动漫| 天堂va久久久噜噜噜久久va| 悠悠色在线精品| 久久人人爽人人片| 亚洲色图国产精品| 日韩成人免费在线观看| 久久99热精品| 亚洲午夜精品久久久久久高潮| 亚洲成人自拍网| 久久久久成人精品无码| 日本午夜精品理论片a级appf发布| 影音先锋国产在线| 国产欧美日韩在线播放| 色欲综合视频天天天| 天天干天天干天天干| 一区二区三区视频网| 国产欧美日韩综合精品| 91黄色小视频| 国产精品欧美综合亚洲| 日韩中文在线字幕| 欧美视频在线一区| 国产熟妇搡bbbb搡bbbb| 久久6免费高清热精品| 久久久久久黄| 成人在线播放网址| 久久影音资源网| 国产精品igao| 欧美高清电影在线看| 国产精品一二一区| 日韩精品在线中文字幕| 欧美一区二区三区系列电影| 国产精品一区二区黑人巨大| 欧美孕妇毛茸茸xxxx| 久久免费看少妇高潮| 中国黄色a级片| 精品乱码一区| 久久99精品视频一区97| 国产精品不卡在线| 日韩在线视频免费| jjzz黄色片| 日本午夜精品电影| 欧美日韩精品一区二区三区| 欧美 日韩 国产 在线| 日本成人三级| 在线亚洲一区二区| 国产免费黄色大片| 亚洲成人福利在线观看| 欧美一区二区视频观看视频| 国产极品久久久| 精品欧美一区二区在线观看视频 | xvideos亚洲| 国产一区二区免费看| 成人午夜免费影院| 91国自产精品中文字幕亚洲| 国产成人免费xxxxxxxx| 亚洲国产精品成人综合久久久| 国产97在线|日韩| 黑人巨大精品欧美一区| av女优在线播放| 久久亚洲影音av资源网| 国产一区视频在线看| 久久久久久久久久码影片| 91精品福利视频| 2021中文字幕一区亚洲| 国产高清不卡视频| 手机毛片在线观看| 黄色一级片播放| 91精品久久香蕉国产线看观看| 亚洲毛片在线免费观看| 国产精品美女一区二区| www.久久久久久久| 黄色动漫网站入口| 精品国产视频在线| 久久久久久久综合色一本| 美女毛片在线观看| 亚洲精品久久区二区三区蜜桃臀| 欧美日本在线播放| 亚洲欧美另类视频| www.超碰在线观看| 蜜臀av午夜一区二区三区| 欧美精品www在线观看| 中文字幕一区二区在线观看| 一区二区三区精| 都市激情久久久久久久久久久| 制服丝袜成人动漫| 国内精品伊人久久久久影院对白| 欧美 日韩 国产 成人 在线观看| 日韩免费高清在线| 日本一区二区精品视频| 国产精品主播视频| 久久精品国产2020观看福利| 欧美影片第一页| 亚洲人成在线观看一区二区| 少妇av在线播放| av网站有哪些| 蜜桃传媒视频第一区入口在线看| 亚洲一级免费视频| 中文字幕av不卡| 国产精品毛片一区视频播| 日韩av资源在线| 欧美精品免费在线| 亚洲激情av在线| 久久综合导航| 欧美老女人性生活视频| 欧美色欧美亚洲另类七区| 91福利视频在线| 麻豆国产91在线播放| 天堂а√在线中文在线新版 | 久久九九国产精品| av综合在线观看| 国产精品无码一区二区在线| 色偷偷av一区二区三区| 欧美日韩亚洲一区二区| 日日摸夜夜添夜夜添亚洲女人| 极品蜜桃臀肥臀-x88av| 日本免费成人网| 国产精品久久久久久久久久久不卡 | 日韩免费高清一区二区| 免费成人在线视频网站| 色乱码一区二区三在线看| 国内精品模特av私拍在线观看| 色综合天天综合网天天看片| 香蕉视频网站在线| 国产成人无码精品亚洲| 亚洲免费一级视频| 狠狠干一区二区| 亚洲人午夜色婷婷| 97久久超碰国产精品电影| 日韩精品成人免费观看视频| 日本少妇xxx| 天天爱天天做天天操| 国产精品久久久久久久久久久久久久 | 久久久国产高清| 99热一区二区| 日本在线视频www色| 精品人伦一区二区三区| 欧美中文字幕在线播放| 日韩视频在线免费| 亚洲天堂av电影| 日韩欧美在线播放| 国产精品色噜噜| 天天综合天天综合| 69xxxx国产| 女~淫辱の触手3d动漫| 激情综合网婷婷| 97久久精品人搡人人玩| 在线看不卡av| 久久你懂得1024| 91蝌蚪porny| caoporn国产精品| 日韩精品欧美精品| 中文字幕第99页| 成人小视频免费看| 久草热视频在线观看| 3344国产精品免费看| 久久精品中文字幕电影| 欧美日韩国产精选| 激情图区综合网| 日本高清不卡码| 亚洲熟妇无码久久精品| 成人黄色在线观看视频| 日产国产欧美视频一区精品 | 成人av午夜影院| 2024国产精品| proumb性欧美在线观看| 日本免费在线视频不卡一不卡二 | 亚洲专区第一页| 亚洲av无码一区二区三区在线| 中文字幕免费看| 日本在线观看a| 精品免费久久久久久久| 成人黄色av播放免费| 亚洲天堂影视av| 精品日韩99亚洲| 日韩精品在线一区| 亚洲大胆人体在线| 久久久成人精品视频| 日韩在线视频一区| 亚洲福利在线视频| 99精品视频在线免费观看| 天天干天天做天天操| 中国1级黄色片| 性高潮久久久久久久| 欧美专区第二页| 丰满人妻中伦妇伦精品app| 色播五月综合| 日韩欧美三级电影| av网站免费线看精品| 亚洲色图一区二区| 在线观看视频欧美| 日韩在线小视频| 国产国语videosex另类| 精品国产乱码一区二区三区四区| 美女av免费观看| 色播五月激情五月| 久草免费资源站| 中文字幕亚洲欧洲| 亚洲一区二区图片| 搞av.com| 欧美成人免费在线观看视频| 国产专区在线视频| 日本香蕉视频在线观看| 久久国产亚洲精品无码| 久久精品第九区免费观看| 91国内在线视频| 欧美大片网站在线观看 | 性欧美xxxx视频在线观看| 97人人模人人爽视频一区二区 | 国内精品久久久久久久久| 国产色91在线| 国产精品18久久久久久久久久久久| 国产盗摄女厕一区二区三区 | 手机看片日韩av| 免费观看日韩毛片| 国产精品二区二区三区| 日本精品久久久| 欧美激情第99页| 尤物九九久久国产精品的特点| 色999日韩国产欧美一区二区| 国产精品电影一区二区| 本田岬高潮一区二区三区| 美女视频网站黄色亚洲| 天堂中文在线官网| 一级黄色片在线播放| 青草视频在线观看免费| 久热精品在线观看| caoporn91| 天堂网avav| 成人欧美一区二区三区黑人一| 野外性满足hd| 亚洲欧美日韩偷拍| 亚洲精品久久久久久| 奇米影视四色在线| 99热手机在线| 久久国产精品国产精品| 丰满少妇在线观看| 91国产精品视频在线观看| 激情五月婷婷基地| 国产av人人夜夜澡人人爽麻豆| 日韩伦理一区二区三区av在线| 亚洲va男人天堂| 国产精品直播网红| 日本中文字幕久久看| 色777狠狠综合秋免鲁丝| 伊人伊成久久人综合网站| 日韩精品一区在线观看| 欧美午夜免费电影| 欧美日韩卡一卡二| 夜夜嗨av色一区二区不卡| 亚洲免费视频网站| 欧美一级搡bbbb搡bbbb| 欧美久久婷婷综合色| 91国偷自产一区二区三区观看| 国产精品久久久久久久久动漫 | 麻豆精品在线播放| 亚洲区小说区图片区| 老司机午夜福利视频| 一级全黄裸体免费视频| 亚洲中文字幕无码爆乳av| 日韩免费av网站| 国产一区二区在线视频聊天| 亚洲爱情岛论坛永久| 国产哺乳奶水91在线播放| 91尤物国产福利在线观看| 精品国精品国产自在久不卡| 中文字幕日韩经典| 国产精品一区二区三区乱码| 国产一区二区三区在线观看免费视频 | 在线永久看片免费的视频| 国产又粗又猛又黄又爽| 99在线精品视频免费观看软件| 久久中文字幕一区二区三区| 青青草原综合久久大伊人精品优势| 亚洲第一天堂在线观看| 美女网站在线免费欧美精品| 99精品国产99久久久久久白柏| 91色porny| 日韩一区在线看| 色综合色综合色综合色综合色综合 | 最近2019年日本中文免费字幕 | 91午夜在线播放| 欧美lavv| 在线观看污视频| 国产一级片自拍| 超碰caoprom| 欧美成人手机视频| 日本视频免费在线| 精品人妻一区二区三区四区不卡 | 欧美亚洲黄色片| 色姑娘综合天天| 日韩精品一区二区三区在线视频| 国产情侣在线视频| 亚洲国产精品视频在线| 精品一区二区免费| 成人欧美一区二区三区1314| 色婷婷精品大在线视频| 免费99精品国产自在在线| 久热精品视频在线| 国产精品第二页| 美女三级99| 日本精品免费在线观看| 久久国产柳州莫菁门| 一级二级三级视频| 成人高清伦理免费影院在线观看| 国产精品国产a级| 亚洲第一视频网| 国产精品久久精品| 欧美一区二区激情| 亚洲av成人片色在线观看高潮 | 色综合久久中文字幕|